Se caleste ceapa si prazul in uleiul de masline, se adauga zucchinele, morcovul si cartofii (fierti 5 minute de cand incepe fierberea, in apa sarata)
Se caleste ceapa si prazul in uleiul de masline, se adauga zucchinele, morcovul si cartofii (fierti 5 minute de cand incepe fierberea, in apa sarata). Se lasa 10 minute pe foc mediu, apoi se da deoparte. Separat, se amesteca oul cu parmezanul, sare si piper. Se amesteca si semintele de pin. Se intinde foaia de aluat de 3 mm grosime si se imparte in 8 parti egale; se "captusesc" formele tapetate cu hartie de copt umezita. Se adauga umplutura, se niveleaza si se acopera cu alta foaie. Se sigileaza marginile, se unge cu galbenus, se presara cu susan. Se coace 30 minute la 190 grade C.
Este un aperitiv delicios.
Reteta propusa de PaulaM.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro