Tarte cu legume

In timp ce se incinge cuptorul se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se asaza apoi pe tava, cu untul in jos. In timp ce se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 125 gr unt
  • 1 catel usturoi
  • marar tocat
  • 550 gr legume: morcovi
  • fasole verde
  • mazare
  • ridichi

Mod de preparare

In timp ce se incinge cuptorul se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se asaza apoi pe tava, cu untul in jos. In timp ce se lasa paine in cuptor, se inabusa legumele, apoi se amesteca impreuna cu restul de unt si se pun pe feliile de paine, proaspat scoase din cuptor.


Se serevsc fierbinti, ornate cu frunze de patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciuperci la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala