Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma. Indeparteaza aluatul de pe margini si da
Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma. Indeparteaza aluatul de pe margini si da la frigider. Intre timp, fierbe cartofii in coaja, decojeste-i si taie-i rondele. Taie prazul si caleste-l in putin ulei. Bate oul si amesteca-l cu cascaval ras si smantana. Potriveste de sare si piper. Scoate forma de tarta din frigider, umple-o cu praz calit, pune cartofii deasupra si toarna amestecul de smantana. Da la cuptorul incis in prealabil vreo 25-30 de minute.
Se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post