Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l la frigider doua ore sau pana a do
Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l la frigider doua ore sau pana a doua zi. Curata morcovii si spala dovlecelul. Taie legumele cubulete si opareste-le separat in apa cu un praf de sare. Scoate-le intr-o sita si lasa-le sa se scurga bine. Intinde aluatul si aseaza-l intr-o forma unsa cu unt. Pune un rand de morcovi, apoi cascaval si branza de oaie si cubulete de dovlecel. Bate ouale cu iaurtul si un praf de sare. Toarna totul peste legume si branza si lasa la cuptor cam 30 de minute. Aseaza tarta pe pat de ceapa verde.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon
E una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.
Desert prajitura de portocale