Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in
Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in tigaie cu putin ulei si usturoi ).
Alaturat se bat 2-3 oua ( depinde de cantitate) cu smantana si optional si putina branza rasa ( parmezan), sare si piper, cateva masline fara samburi.
Se varsa usor aceasdta compozitie peste aluatul garnisit de legume.
Se da la cuptor si cand e rumenita se servste cu salata verde.
Legumele le puteti varia dupa gust, si dupa ce aveti in casa. pofta mare( explu spanac, ciuperci, anghinare, broccoli-cu sunca).
Se serveste cu salata rece. E foarte buna si rece.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu legume a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte gasiti aici:
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu dovlecei si branza de capra,
Tarta cu ton si legume
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate