Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca antreu sau spre seară ca o mică gustare.
Brânza şi legumele se rad pe răzătoarea cu găuri mari se pun într-un vas şi se adaugă sare şi piper.
Ouăle se mixează până fac spumă, se adaugă uleiul treptat şi mixăm în continuare.
Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă în spuma de ouă apoi se adaugă o linguriţă rasă de turmeric şi se amestecă bine.
Turnăm amestecul de ouă peste legumele rase, amestecăm bine şi turnăm compoziţia obţinută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se nivelează amestecul din tavă şi se dă la cuptorul încins dinainte la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se lasă să se răcească apoi se taie în pătrate mai mari sau mai mici după dorinţă.
Poftă bună !
Aspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce