Tarta cu dovlecei si rosii

Tarta cu dovlecei si rosii este o reteta culinara perfecta pentru zilele calde de vara. Tarta se prepara usor si o puteti adapta cu ce legume doriti.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei mici
  • 2 rosii
  • 150 g cascaval
  •  
  • Pentru aluatul tartei
  • 250 g faina
  • 15g drojdie
  • 50g margarina
  • 1 ou
  • verdeturi italiene

Mod de preparare

Tarta cu dovlecei si rosii se prepara astfel: intr-un castron cernem faina si in mijloc facem o adancitura. Punem drojdia, oul batut, margarina topita si verdeturi italiene. Framantam si turnam apa calduta pana obtinem un aluat nesfaramicios. Intindem aluatul intr-o forma unsa cu ulei. Asezam cascavalul ras, rondelele de dovlecei si rosia. Acoperim cu restul de cascaval si dam la cuptor.


Lasam tarta cu dovlecei si rosii sa se raceasca dupa care o putem servi ca aperitiv sau gustare.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala