Tarta cu dovlecei si rosii este o reteta culinara perfecta pentru zilele calde de vara. Tarta se prepara usor si o puteti adapta cu ce legume doriti.
Tarta cu dovlecei si rosii se prepara astfel: intr-un castron cernem faina si in mijloc facem o adancitura. Punem drojdia, oul batut, margarina topita si verdeturi italiene. Framantam si turnam apa calduta pana obtinem un aluat nesfaramicios. Intindem aluatul intr-o forma unsa cu ulei. Asezam cascavalul ras, rondelele de dovlecei si rosia. Acoperim cu restul de cascaval si dam la cuptor.
Lasam tarta cu dovlecei si rosii sa se raceasca dupa care o putem servi ca aperitiv sau gustare.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala