Tarta cu ardei, sunca si branza

Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g aluat foitaj
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 4 felii de sunca
  • 125 bilute de mozarella
  • 50g ardei copti
  • 25 g masline negre
  • 1 praf oregano
  • 1 mana frunze de rucola

Mod de preparare

Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii.

Se da la cuptor 12-15 minute.

Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra branza, sunca, ardeii si maslinele.

Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 12 min. pana cand obtinem un aluat crocant.

Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Alte retete

Ciocolata de casa

Tort cu mere

Chec

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din casa si mai cu seama in...

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide