Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana
Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu galbenu- surile, cu cascavalul ras pe razatoarea mica, cu sunca taiata cubulete mici. Se bat albusurile spuma tare, se amesteca usor in compozitie, amestecand de jos in sus, se toarna intr-un vas uns cu unt, din care se va servi la masa, se introduce in cuptor sa se coaca. Nu se deschide cuptorul timp de 20 minute. Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se inÂtroduce sufleul, apoi se face focul mic.
Alte retete recomandate:
Dovleac la cuptor Chiftelute Conopida la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post