Sufleu de broccoli

Culoare si vitamine in acest delicios aperitiv!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g broccoli verde
  • 150 g branza de vaci
  • 2-3 oua
  • o lingurita legume deshidratate
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se desface broccoli in bucatele mai mici , se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca. 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa. Se unge o tavita cu ulei de masline, se rasfira buchetelele de broccoli fiert, apoi se toarna peste ele ouale batute cu branza de vaci si lingura de smantana, potrivite de sare, dupa gust si se da la cuptorul incins cca 15-20 minute. Se opreste focul cand totul este rumenit frumos si se lasa sa se raceasca un pic in cuptor, nu se scoate imediat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert inghetata de mango si vanilie

Retete de suflet O combinatie minunata intre aromatul mango si vanile intr-o inghetata cremoasa.

Desert inghetata de mango si vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide