Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima
Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima cu lingura si se amesteca cu pasta de sunca si brinza rasa, cu sare, iar la urma cu albusurile batute spuma, amesteÂcind usor, de jos in sus. Se unge cu unt un vas de sticla incasabila, se toarna compozitia in el, se introduce in cuptorul fierbinte, opoi se face focul mai mic.
Cand sufleul este copt, se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Zacusca de ciuperci
Zacusca
Supa de galuste
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post