Sufleu dc conopida cu sunca

Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 100 g unt
  • 100 g sunca
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • 100 g par­mezan sau svaiter
  • 1/2 kg conopida fiarta

Mod de preparare

Frecam bine galbenusuri cu untul, se adauga sunca taiata cubulete mici, smantana, faina si branza rasa. Conopida se fierbe, se scurge bine, se sfarima cu lingura si se amesteca cu pasta de sunca si brinza rasa, cu sare, iar la urma cu albusurile batute spuma, ameste­cind usor, de jos in sus. Se unge cu unt un vas de sticla incasabila, se toarna compozitia in el, se introduce in cuptorul fierbinte, opoi se face focul mai mic.
Cand sufleul este copt, se serveste imediat.

Alte retete recomandate:

Zacusca de ciuperci

Zacusca

Supa de galuste

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala