Strudel cu ceapa

Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ceapa rosie
  • 50 g unt
  • Jumatate lingurita chimion macinat
  • Jumatate lingurita sare
  • O farama de piper macinat
  • 120 g cascaval edam razuit
  • 50 g smantana
  • 2 galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se caleste ceapa rosie in unt. Dupa ce capata o culoare aurie, se ia de pe foc si se adauga chimionul, sarea si piperul. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu cascavalul, smantana si cele 2 galbenusuri. Se presara umplutura obtinuta peste aluatul uns cu ulei, si se procedeaza la fel ca in cazurile anterioare, insa la final nu se da prin zahar.

Avantajul strudelului de casa este acela ca, datorita umpluturii stratificate, este mult mai gustos decat cel din cofetarii. Dezavantajul, insa, este acela ca strudelul copt va fi putin mai plat decat in mod normal.
O reteta deosebita care merita incercata.

Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors