Spring rolls este o reteta rapida si delicioasa din bucataria asiatica.
Mugurii de fasole mung se scurg de apa.
Morcovul se curata si se taie in fasii.
Ceapa verde se taie rondele subtiri.
Varza se taie in fasii.
Intr-un bol punem varza taiata fasii subtiri, morcovul, ceapa verde si mugurii de fasole mung.
Punem apa la fiert, cand incepe sa clocoteasca oprim focul. Punem taiteii de orez si ii lasam 5 minute. Ii strecuram si ii taiem cu foarfeca de bucatarie in bucati de 5 cm. Ii punem in bolul cu legume si amestecam.
Se pune apa calduta intr-o oala si introducem o foaie de orez. Se tine un minut sau pana cand incepe sa se inmoaie.
Se pune pe masa de lucru si se pune o lingura de legume. Impaturim, mai intai rulam partea in care am pus amestecul, impaturim partile si apoi rulam pana la capat. Punem deoparte pe farfurie si continuam cu restul pachetelelor.
Se prajesc la tigaie sau in baie de ulei.
Se servesc cu sos iute si dulce.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post