Sparanghel cu maioneza

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit. Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dr

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg sparanghel
  • 20 g sare
  • 1/2 pachet de unt
  • 50 g faina
  • 100 ml supa de sparanghel (sau lapte)
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit.

Se aseaza pe un platou si se serveste cu sos alb, fiert si dres cu smantana. La prepararea sosului se foloseste apa in care a fiert sparanghelul.
Pofta buna!

Va recomandam urmatoarele retete culinare:

Mazare la cuptor

Pui cu sos alb

Mazare cu pulpe de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors