Se pune la fiert uleiul, laptele si putina sare pana ce compozitia da in clocot, dupa care se adauga faina. Se ia vasul de pe foc si se adauga ouale p
Se pune la fiert uleiul, laptele si putina sare pana ce compozitia da in clocot, dupa care se adauga faina.
Se ia vasul de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand bine pana se omogenizeaza.
Aceasta compozitie se intinde si se coace pe fundul tavii.
Dupa ce s-a copt, se scoate o planseta si se taie pe lung in doua parti egale.
Foile verzi se pregatesc asa: se pune la fiert uleiul, laptele si putina sare pana ce compozitia da in clocot, dupa care se adauga faina.
Se ia vasul de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand bine pana se omogenizeaza. Dupa aceea se amesteca cu 250 gr de spanac fiert si taiat foarte fin.
Se coace totul pe fundul tavii si dupa ce s-a copt se taie in doua parti egale.
Umplutura:
Se imparte in 3 parti egale 1 pachet de margarina. O parte se amesteca cu branza de burduf si eventual cu putin piper sau boia. O alta parte se amesteca cu o cutie de pateu de ficat, iar a treia parte se amesteca cu ciuperci din cutie spalate si taiate fin.
Montarea:
O foaie verde, se unge cu un strat de ciuperci, o foaie galbena si catre se unge cu pasta de branza, iar o alta foaie verde se unge cu pateu peste care se pune o foaie galbena.
Dupa ce totul a fost montat se pune la frigider dupa care se taie si se serveste.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac aici:
Salata spanac cu branza
Supa de spanac,
Rulada de spanac su sunaca si branza,
Mancare de spanac,
Spanac in foietaj
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post