Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba descoperit. Cand e gata, se sc
Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba descoperit. Cand e gata, se scurge foarte bine de apa, se pune putin unt proaspat si se serveste imediat, ca garnitura pe langa o friptura sau cu crochete, friganele, etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate