Sos cu castraveti

Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre ti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de castraveti
  • 1 borcan mare de iaurt 400
  • ml
  • 1 lamaie
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la frigider o jumatate de ora. intre timp, se prepara sosul. Se bate iaurtul, se adauga piper, zeama de la o lamaie si se amesteca bine.

Se spala si se scurge bine mararul. Se scurg castravetii de zeama pe care au lasat-o si se usuca bine intr-un servet absorbant. Rondelele de castraveti se amesteca apoi cu sosul preparat. Se presara cu marar si se introduc pentru 15 minute la frigider.


Alte retete de sos

Sos pentru spaghete

Sos pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide