O reteta tare buna
Cartofii se pun la fiert in coaja, se pune sare si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand sunt gata, se scurg de zeama, se pune apa rece, lasand cateva minute, se scurge apa si se curata. (de la apa rece se curata mai usor). Se taie cuburi cartofii si se pun intr-un castron inalt. Castravetii ii taiem tot cuburi, la fel si albusul de la oul fiert. Ceapa se taie solzisori, se freaca cu putina sare, se pune putin ulei de masline si otet si se lasa deoparte. Mazarea se scurge de apa si se adauga peste cartofii si castravetii taiati. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune si ceapa cu otetul si se amesteca. Se pregateste maioneza din galbenusul fiert cu cel crud, punem ulei treptat, sare si piper si putin mustar. Din maioneza formata, punem in salata de cartofi, o amestecam bine si se poate servi. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post