Rulouri rapide

Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si sc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr foietaj
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr spanac
  • 150 gr sunca
  • 1 ceapa
  • sare
  • boia iute
  • ulei
  • Umplutura de masline:
  • 200 gr masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • parmezan

Mod de preparare

Lasa foitajul la dezghetat in frigider. intre timp, caleste intr-o lingura cu ulei ceapa tocata marunt, sunca taiata cubulete si spanacul oparit si scurs. Cand este gata, da deoparte, sareaza si condimenteaza dupa gust. intinde foaia putin, unge-o cu amestecul de mai sus si ruleaza cu grija. Taie bucati de 2-3 cm, aseaza-la pe o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-20 de minute.

In cazul umpluturii cu masline, pune-le pe acesta in robotul de bucatarie impreuna cu usturoirul si 1-2 lingurite cu ulei de masline. intinde foietajul, presara parmezan si unge cu pasta de masline. Ruleaza si da la rece pentru 10-15 minute. taie felii groase de 2-3 cm si coace-le 10-15 minute intr-o tava tapetata.
Alte retete:

Rulada de pui

Rosii umplute cu piept de pui

Rulada cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide