Rulouri din sunca cu salata de boef

Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina sala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sunca
  • salata boeuf

Mod de preparare

Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina salata boeuf, se ruleaza numai o data, se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felii de oua fierte si cu ridichi de luna.


Se orneaza cu masline si frunze de salata verde.

Alte retete:

Ciuperci umplute Rulada de pui cu ciuperci si kaiser Rulada cu ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de portocale

E una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.

Desert prajitura de portocale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide