Un aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.
Un aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.
Zucchini-ul se taie in felii subtiri cu ajutorul unui peeler pentru legume, sau cu un cutit bine ascutit. Aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, si unge-le pe ambele parti cu amestecul format din uleiul de masline, usturoiul pisat, oregano si sare dupa gust. Lasa feliile de zucchini sa se “odihneasca” si porneste cuptorul, sa se incalzeasca. Ia feliile de dovlecel una cate una, si pune-le direct pe grill-ul cuptorului, si lasa-le cate 3 minute pe fiecare parte. Pune la capatul fiecarei felii, cate o lingura de branza amestecata cu ceapa verde tocata marunt si sare dupa gust.
Vei obtine aproximativ 15 rulouri ce pot fi servite imediat, sau pot fi pastrate la frigider pana a doua zi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post