Rulouri de vinete pane

Este o reteta delicioasa pentru dimineti senine de toamna alaturi de familie la micul dejun

Portii
10
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata vanata
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr bacon
  • 2 buc oua
  • 250 gr faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se inmoaie aproximativ jumatate de ora. Dupa ce s-au inmuiat, se pun la stors.

Feliile de bacon si de cascaval se feliaza julien.

Pe fiecare felie de vanata se pune o felie julien de kaiser si una de cascaval si se ruleaza.

Rulourile obtinute se dau prin faina si ou apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce