Rulada cu stevie ( de post )

Se prepara o maia din drojdie si zahar. Se amesteca treptat margarina moale si cu apa pana se obtine o compozitie fara cocoloase. Aceasta se adauga pe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 - 600 gr de stevie
  • 500g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1 pachet de margarina
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara o maia din drojdie si zahar. Se amesteca treptat margarina moale si cu apa pana se obtine o compozitie fara cocoloase. Aceasta se adauga peste maia. Se presara faina, sarea si se lasa sa creasca 15 minute. Se adauga restul de faina si se framanta.

Se opareste stevia in apa cu putin sare si se lasa sa se scurga bine.

Se toaca marunt si se adauga cepele, maruntite si ele, putina sare, piper (dupa gust), si se caleste totul in putin ulei sau margarina 5-10 minute.

Se intinde aluatul, si se pune umplutura calita si racita si se ruleaza.

Se coace intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, timp de aproximativ 30 minute.
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide