Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, mo
Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, morcovii si pastarnacul se dau pe razatoarea mare si se amesteca apoi cu oul. In uleiul incins se toarna tot amestecul cu lingura si se prajeste la foc mic 6-7 minute. Se scoate apoi din tigaie, se pune deasupra o farfurie si se rastoarna. Se pune cealalta parte a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.
Se orneaza cu frunze de partunjel.
Alte retete culinare:
Zacusca de ghebe Salata de vinete cu maioneza Varza calita
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post