Rosti din pastarnac si morcovi

Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, mo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr cartofi
  • 225 gr pastarnac
  • 225 gr morcovii
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, morcovii si pastarnacul se dau pe razatoarea mare si se amesteca apoi cu oul. In uleiul incins se toarna tot amestecul cu lingura si se prajeste la foc mic 6-7 minute. Se scoate apoi din tigaie, se pune deasupra o farfurie si se rastoarna. Se pune cealalta parte a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.


Se orneaza cu frunze de partunjel.

Alte retete culinare:

Zacusca de ghebe Salata de vinete cu maioneza Varza calita

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors