Rosii umplute cu ton

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 100 g ton
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • otet
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.

Intre timp, se prepara o pasta din ton, zeama de lamaie, maioneza, piper si sare.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.

Se aseaza fiecare rosie pe o foaie de salata, se aranjeaza pe un platou si se presara cu patrunjel tocat.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert briose de post cu banane

"Retete creative de post" Am gasit aceasta reteta pe pagina Andreei, careia ii multumesc mult. Eu nu prea...

Desert briose de post cu banane
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide