Rosii „acordeon"

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa, preparate complet. Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maione

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 oua fierte tari
  • 250 ml maioneza

Mod de preparare

Rosiile se taie rondele subtiri, fara ca acestea sa fie, insa,

preparate complet.

Se aseaza intre ele cate o feliuta de ou fiert se servesc cu maioneza.

Maioneza se poate inlocui cu un sos preparat astfel: se

amestec un catel de usturoi pisat cu o felie de paine inmuiata in si stoarsa, dupa care se incorporeaza,

treptat, 10 ml de ulei.

Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga o

lingurita de otet si una de cimbru tocat.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala