Praz la cuptor

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 2 linguri de sos alb
  • 1 pahar de 50 g unt
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se adauga untul si se amesteca bine).

Se adauga le ramas, se lasa sa dea cateva clocote, si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.

Se presara deasupra cascaval ras, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor, sa se gratineze.
Este o reteta usoara

Alte retete

Supa de legume

Legume la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb

A vazut mama la tv o reteta asemanatoare si m-am gandit sa o incerc si eu. A iesit tare gustoasa!

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide