Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem catev
Luam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei, apoi se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat. Alegem cateva folii de aluminiu si se punem cateun porumb uns cu acel mujdei. Condimentam cu sare. Se infasoare porumbul bine si se aseaza intr-o tava de cuptor. Dati apoi la cuptor 1 ora si 40 min la foc mediu spre tare si intoarceti porumbul din 30 in 30 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarie-usoara
Alte retete culinare recomandate
Zacusca de ciuperci
Zacusca
Varza murata
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios