Portofele cu legume si kaizer

Pregatim asa: Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse. Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foitaj din comert
  • 100 g vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 100 g pulpa de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 1 dovlecel mai mic
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g ananas
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g kaizer (bacon)

Mod de preparare

Pregatim asa:

Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse.

Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi apoi si ananasul taiat cubulete si un pic de suc din compot. Mai lasi legumele pe foc 10 minute, cat sa-si traga gustul dulceag de la ananas si le scoti pe hartie absorbanta.

Din foile de foitaj tai diferite forme si le dai la cuptor circa 10 minute.

Cand dai la cuptor, ungi cu un ou pentru a prinde culoare aurie. Cand portofelele s-au rumenit, le scoti din cuptor, le tai capacul de deasupra si adaugi legumele. Razi cascavalul si mai dai la cuptor 10 minute.
Alte retete

Mancare de mazare

Spanac

Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb

A vazut mama la tv o reteta asemanatoare si m-am gandit sa o incerc si eu. A iesit tare gustoasa!

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide