Placintele cu tofu si spanac se fac rapid si sunt foarte gustoase, unde mai pui ca sunt si o mancare delicioasa de post. Spanacul de opareste si se scurge bine de apa. Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa asa cateva minute ca sa se mai absoarba apa
Spanacul de opareste si se scurge bine de apa. Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa asa cateva minute ca sa se mai absoarba apa din el. Ceapa se taie marunt si se caleste in aprox. 2 linguri ulei de masline; cand aceasta a devenit transparenta se adauga spanacul si se caleste putin, apoi tofu, condimentele si se caleste in continuare pana se absoarbe apa lasata de tofu. Se lasa sa se raceasca.
Pe masa de lucru se trece o foaie de placinta, se stropeste cu putin ulei de masline (sau se unge cu unt topit), peste ea se aseaza alta foaie, iar peste ea aprox. 2 linguri de umplutura si se impacheteaza. La fel se procedeaza si cu celelalte foi. Placintelele rezultate se aseaza in tava unsa cu ulei, se stropesc deasupra cu putin ulei de masline (sau se ung cu unt topit) si se coc pana se rumenesc.
Se pot servi atat calde cat si reci. Reteta Placintele cu tofu si spanac a fost propusa de CristinaK Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate