Placinta rustica

Se curata dovleceii, se feliaza, apoi se calesc in ulei. Se amesteca separat, branza cu ouale batute, cu busuiocul si jumatate din cantitatea de bran

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 4 oua
  • 500 gr branza ricotta
  • 50 gr branza rasa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 gr aluat foietaj
  • frunze de busuioc
  • seminte de dovleac

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se feliaza, apoi se calesc in ulei. Se amesteca separat, branza cu ouale batute, cu busuiocul si jumatate din cantitatea de branza rasa. Se intinde intt-o tava de tarta aluatul de foietaj, se toarna amestecul de branza, se adauga dovleceii si se presara cu seminte de dovleac. Placinta se introduce in cuptor, timp de 30 de minute, pana se rumeneste.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Saratele Placinta cu dovleac Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors