Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigi
Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se framanta rapid un aluat din faina, unt, 2 lingurite sare si putina apa. Se infasoara in folie si se da la frigider 30 min.
Se stoarce si se toaca spanacul.
Se amesteca 2 oua cu ulei, ricotta, parmezan si spanac; se sareaza, se pipereaza.
Incingem cuptorul la 180 °C.
Se imparte 2/3 din cantitatea de aluat in doua portii si se intind 2 foi circulare (o 26 cm). Se asaza o foaie
intr-o forma de tort si se asaza o margine din resturile de aluat. Se asaza deasupra 1/2 din cantitatea de bacon si de spanac. Se sparg 6 oua si se asaza deasupra; se
sareaza si se pipereaza.
Se acopera cu restul de bacon si de spanac, apoi se asaza a doua foaie de aluat si se unge cu galbenus.
Se coace cca 60 min.
Alte retete recomandate
Rulada spanac
Ciuperci cu spanac
Spaghete cu spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post