Pas 1. Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plast
Pas 1.
Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plastic. De preferinta se framanta coca cu o zi inainte (cu cat sta mai mult la frigider devine mai frageda)
Spanacul curatat si bine spalat se pune la fiert in apa cu sare, se dau cateva clocote, sa se inmoaie. Apoi se scurge bine, se toaca, se amesteca cu branza de vaci, branza de burduf (branza sarata dupa gust), si cu cele 2 oua.
Se intinde cate o foaie din coca preparata anterior si se umple cu spanacul amestecat cu branza si oua. Se ruleaza foaia si se pun intr-o tava (neunsa). Se coc la cuptorul incins aprox 45-50 minute, pana se rumenesc.
Se servesc calde sau reci
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate