Peperone a la marinarra

Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute. Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste p

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi colorati (portocaliu
  • galben
  • rosu)
  • putin ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • rosii din bulion
  • sare si piper

Mod de preparare

Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute.

Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline, se adauga usturoiul pisat si rosiile din bulion taiate marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Cu acest sos se umplu ardeii si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide