Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea. Intindeti aceasta pasat g
Fierbe cartofii in coaja. Cand sunt gata, curatati-i si pasati-i impreuna cu cele trei oua, condimentele, verdeata si sarea. Intindeti aceasta pasat groasa pe fundul de lemn si taiati rondele cu un pahar sau o forma speciala. Dati-le prin ou batut, faina si pesmet. Prajiti-le in baie de ulei. Intre timp caliti ceapa in unt, adaugati ciupercile taiate marunt, ficateii taiati, sare si piper. Separat, prajiti carnaciorii taiati marunt si eventual bucatele de slanina. Cand pateurile sunt gata, taiati-le pe jumatate, scoateti miezul si puneti la mijloc cate o lingura din compozitia de ciuperci, iar deasupra carnaciorii.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Chiftelute
Ciuperci umplute
Oua umplute cu ciuperci
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios