Pateu de spanac

Am mixat bine dovlecelul. Apoi am adaugat avocado si zeama de lamaie. Apiam adaugat spanacul si restul de ingrediente. Trebuie sa rezulte o pasta omog

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata avocado
  • nu chiar atat de bine copt
  • 2 cani indesate cu spanac taiat grob
  • zeama de lamaie
  • o lingurita coriandru uscat
  • ulei
  • o cana de dovlecel taiat felii( adica 1 buc dovlecel)
  • un varf de l-ta praf de usturoi
  • o lingurita ceapa verde maruntita
  • sare

Mod de preparare

Am mixat bine dovlecelul.

Apoi am adaugat avocado si zeama de lamaie.

Apiam adaugat spanacul si restul de ingrediente.

Trebuie sa rezulte o pasta omogena, insa nu f groasa (adaugati apa plata daca este prea gros). Puneti pateul in cutii curate si uscate si pastrati la frigider. Termen de valabilitate: 2 zile.
Pofta buna!

Reteta Pateu cu spanac a fost propusa de cris31 pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Sufleu cu spanac,

Chec de spanac,

Spanac la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Piure de cartofi cu ceapa caramelizata si parmezan

Daca ne saturam de clasicul piure de cartofi, putem sa-m imbunatatim in multe feluri. Pana la urma piureul de cartofi este...

Piure de cartofi cu ceapa caramelizata si parmezan
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide