Pasta de naut cu legume

Am lasat nautul la inmuiat peste noapte, l-am clatit si fier cam 3 ore. Am pasat rosia cu cei 2 catei de usturoi in blender. Am pus ceapa taiata inel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari taiate inele
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Am lasat nautul la inmuiat peste noapte, l-am clatit si fier cam 3 ore. Am pasat rosia cu cei 2 catei de usturoi in blender. Am pus ceapa taiata inele si ardeii bucatele mici le-am pus la calit in ulei de masline pana s-au inmuiat bine (la foc mic si am tot amestecat) Cand s-a fiert nautul l-am pasat in blender si l-am adaugat peste legume + 1 cana de apa si am lasat la foc mic pana s-a eveporat apa.


L-am mancat cu wasa

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Focaccia cu masline si rozmarin

Focaccia este o paine italiana tare faina, cel putin mie imi place mult. Acasa nu iese la fel de subtire ca la restaurant,...

Focaccia cu masline si rozmarin
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide