Pasta de conopida

Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta. Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o m

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida micuta sau jumatate de conopida mai mare
  • fiarta
  • 1ceapa mare
  • 1catel usturoi
  • ulei
  • mustar
  • un galbenus crud si unul fiert pentru maioneza
  • optional cateva rosii pentru a fi umplute cu pasta

Mod de preparare

Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.

Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert si putin mustar. Se adauga in maioneza ceapa calita si racita,stoarsa de ulei,ustuoiul pisat si la final se pune conopida tocata fin.

Rosiile se curata de miez dupa ce le-a fost taiat un capacel si se presara cu sare. Se umplu cu compozitia.
Se serveste rece pe paine sau ca aperitiv;rosiile umplute cu aceasta compozitie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide