Parjoale cu fasole

Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul fiert separat si cu ceapa tocata m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr fasole boabe
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul fiert separat si cu ceapa tocata marunt si calita in putin ulei. Se formeaza parjoale si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti, apoi se scot pe servetele ca sa se scurga de grasime.


Se servesc cu muraturi.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Mancare de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de coaste afumate

E sezonul afumaturilor, asadar si prin urmare am pus de-o ciorba cu de toate.......ca e sau nu reteta romaneasca habar nu am,...

Ciorba de coaste afumate
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide