Papanasi de cartofi cu cascaval

Cartofii se dau prin razatoare si se amesteca cu cascaval si oua. Se incinge ulei mai mult in tigaie si se prajesc papanasii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi cruzi
  • 150 gr. cascaval
  • 2 oua
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cartofii se dau prin razatoare si se amesteca cu cascaval si oua. Se incinge ulei mai mult in tigaie si se prajesc papanasii.
Se aranjeaza pe farfurie eventual alaturi de alte aperitive si se razuie cascaval.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide