Omleta cu sparanghel

Un mic dejun sanatos si delicios. Retete dietetice.

Portii
4
Timp pregatire
900 minute
Timp coacere
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri branza de vaci
  • 1/2 pahar lapte
  • sare
  • piper
  • 7 fire sparanghel

Mod de preparare

Curatam sparanghelul de partea lemnoasa, il taiem bucati sau il lasam intreg. Il punem intr-o tigaie, adaugam 1 cana apa, un pic ulei de masline, sare si punem pe foc, pana ce scade apa.

Intr-un bol, batem ouale cu cascavalul, branza de vaci, laptele, sare, piper dupa gust, sparanghelul si amestecam bine. Ungem o tava de chec cu ulei de masline, turnam compozitia si dam la cuptor cca. 15 min pana se rumeneste putin.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors