Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de aluat frantuzesc, mozzarella, ciuperci, rosii cherry, pesmet, ceapa verde, spanac si ulei.
Acesti melcisori cu legume se prepara usor si sunt deliciosi. Pentru prepararea acestor aperitve cu legume se toaca marunt ciupercile, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga spanacul oparit si tocat. Dupa ce s-au inabusit se adauga pesmetul si se lasa la rece. In compozitie se adauga mozzarella rasa si rosiile taiate feliute, Se intinde aluatul si se portioneaza. Fasiile de aluat se umplu cu compozitia si se ruleaza, sa semene cu niste melcisori. Se aranjeaza in tava si se ung cu oul batut. Se baga in cuptor si se lasa la foc mic.
Melcisorii cu legume se servesc calzi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post