Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane
Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei, pe ambele fete. Am pregatit vasul. L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele. Pe fiecare medalion se pune o bucata de mozarella, o rosie sau rosii cuburi depelate. Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc, sare, piper si cativa stropi de ulei de masline. Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Se serveste cald.
Reteta Medalion de vinete a fost propusa de piscotel pe forum culinar.ro
Pentru bucatarasii care-au petrecut Revelionul si pentru cei ramasi acasa ;)
Prajiturele motate cu fructe si budinca