Masline umplute

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • 50 g unt
  • o lingurita de pasta de peste
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.

Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.

Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ardei copti si pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors