Masline umplute

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g masline
  • 50 g unt
  • o lingurita de pasta de peste
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.

Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.

Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ardei copti si pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala