Gustare de ardei

Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii subtiri. Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei. Dupa ce s-au

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotor si seminte, dupa care se taie felii

subtiri.

Apoi, impreuna cu ceapa tocata marunt, se inabusa in putin ulei.

Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile si patrunjelul.

Se lasa totul sa fiarba 5-10 minute, se adauga ouale batute si se amesteca bine.

Se potriveste de sare si piper.
Se poate servi ca garnitura pentru fripturi.

Pofta buna!

Alte retete gasiti mai jos:

ardei umpluti

ardei umpluti reteta

ardei umpluti cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide