Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o
Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie. Apoi punem crema de branza intr-un vas mic. Taiem marunt busuiocul si il adaugam la crema, adaugam putina frisca sau un iaurt natural. Amestecam bine si umplem guliile. Decoram cu masline negre si varza creata rosie (putem folosi si frunze de menta, piperul si sarea le punem in crema inainte sa umplem guliile).
Alte retete recomandate
Zacusca vinete
Ciuperci umplute
Supa de rosii
O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...
Plăcintă cu piept de pui şi legume