Guacamole

• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi

Portii
3
Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa
Guacamole

Ingrediente

  • avocado - 3 buc (coapte, moi la atingere)
  • lime - 1 buc
  • usturoi - 1 catel
  • chimion - 1 varf de cutit
  • ceapa salota - 1 buc
  • rosii prunisoare - 3 buc
  • coriandru proaspat - 1/2 legatura
  • ceapa rosie - 1/2 buc
  • ulei de masline - dupa gust
  • ardei iute - 1/4 buc
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infigeti mijlocul lamei cutitului si veti observa ca se scoate foarte usor. Curatati-i miezul cu o lingura de lemn si puneti-l intr-un castron incapator
• stoarceti zeama de lime peste acesta, pentru a preveni oxidarea
• tocati coriandrul, cele 2 tipuri de ceapa, rosiile (indepartand semintele), usturoiul si ardeiul iute
• amestecati cele 3 bucati de avocado tocate cu usturoiul, ceapa, uleiul de masline si adaugati chimion, sare si piper dupa gust
• mixaticu cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• adaugati apoi rosiile si ardeiul iute tocat si amestecati
• serviti cu lipie, crutoane, foi de tortilla sau nachos.
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verde

Fetelor mele le plac foarte mult waffele. Se pregătesc ușor, din ingrediente aflate la îndemâna oricui. Pot fi...

Aperitiv waffle cu cascaval si ceapa verde
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce