Fursecuri cu legume si cascaval

Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana tatate
  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de apa
  • 1 lingurita de dojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 200g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde

Mod de preparare

Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subtiri si am facut forme ca pentru fursecuri obisnuite. Am acoperit formele si le-am ornat cu bucatele mici de ardei rosu si verde. Fiecare tava a stat la cuptor 10 minute la180 grade.


Le-am servit si calde si reci cu sos de rosii cu busuioc sau fara, dupa preferinte.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors