Fasole galbena cu maioneza

Salata de fasole cu maioneza este un aperitiv/gustare care se prepara usor, este aspectuos si delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole galbena
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • maioneza
  • sare
  • piper
  •  
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • o lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Spalam fasolea galbena si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.

Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.

Este foarte buna proaspata, cu paine prajita, dar si ca aperitiv.


Pastram salata de fasole cu maioneza la rece, pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din carne de vita

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...

Rulouri din carne de vita
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide