Fasole galbena cu maioneza

Salata de fasole cu maioneza este un aperitiv/gustare care se prepara usor, este aspectuos si delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole galbena
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • maioneza
  • sare
  • piper
  •  
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • o lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Spalam fasolea galbena si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.

Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.

Este foarte buna proaspata, cu paine prajita, dar si ca aperitiv.


Pastram salata de fasole cu maioneza la rece, pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors