Drob de verdeturi

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de leustran
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de gris
  • 6 linguri faina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.

Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.

Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.

Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.

Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.

Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,

Ciorba ardeleneasca cu loboda,

Mancare de urzici cu mamaliguta

Placinta cu spanac

Ciuperci la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala